U bent hier: Home  »  Kalender  »  Verslagen

Verslagen

Frans Meijer Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Met trots wil ik jullie melden dat "onze" Frans Meijer een lintje heeft gekregen en door de Koning is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding heeft hij gekregen voor zijn jarenlange werk bij Gilde St. Remigius Duiven als bestuurslid, materiaalcommissaris, beheerder gebouw en natuurlijk muzikant. Ook heeft hij het gekregen voor zijn werk bij Stichting Roefeldag Duiven en bij Egerländerkapel de Leemkuulers te Bemmel. Lees meer »


Succesvol eindejaarsconcert Gilde St. Remigius i.s.m. het Elster Mannenkoor

Ruim 350 bezoekers bezochten afgelopen zondag in de H. Remigiuskerk in Duiven het eindejaarsconcert georganiseerd door het Gilde St. Remigius. In een sfeervolle ambiance werden de bezoekers verrast met een uiterst slim gekozen repertoire. Indrukkend was het openingsnummer Conquest of Paradise. Terwijl de drumfanfare de eerste tonen liet horen, kwamen de heren van het Elster Mannenkoor met brandende kaarsen de kerk binnen lopen. Met deze opening was de toon gezet. Lees meer »


Nieuwjaarstoespraak 3 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht, ook nu weer had het vrijwilligers korps alles uit de kast gehaald om er een gezellige party van te maken. Geweldig zoals de mensen achter de bar een ieder voorzag van zijn of haar consumptie, ook een compliment aan de activiteiten commissie, champagne en een heerlijk garnituur vielen de receptie gangers ten deel. Nadat velen handen waren geschut en de overbekende Nieuwjaars wensen waren uitgesproken was het woord aan onze voorzitter. Lees meer »


Kerstconcert 2015

Alvorens het concert werd geopend refereerde Thijmen Klop aan het KWF, Thijmen gaat samen met neef (Stefan) en Oom (Ronald) de Aple d´HuZes 2016 bedwingen. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Met de enthousiaste kreet Yoho, Yoho merry Christmas everbody opende het Gilde St. Remigius het traditionele kerstconcert. De stemming zat er gelijk in. Lees meer »


Opgeven is geen optieOpgeven is geen optie!

Thijmen Klop heeft samen met zijn maatjes een geweldig initiatief voor 2016, onderstaand moet zeker in deze rubriek aandacht krijgen. December 2014 overleed mijn vader (Dick Klop) naar een lange strijd tegen kanker. De laatste jaren heeft mijn vader veel pijn moeten verdragen en zware behandelingen moeten ondergaan. Tot hij te horen kreeg dat verdere behandeling niet meer mogelijk was. Maar dat kreeg mijn vader niet klein!!! Lees meer » 


Zondag 13 december

was het alweer het laatste bingospel van dit jaar. Het bingoteam had er voor gekozen dit op zondagmiddag te organiseren i.v.m.  de drukke december maand. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een gezellige bingo middag van te maken. De middag stond natuurlijk in het teken van de komende feestdagen en de prijzen... 
Lees meer »

Copyright © Gilde St. Remigius | Alle rechten voorbehouden
Design & development by: Timeless Design