U bent hier: Home  »  Opgeven is geen optie

Opgeven is geen optie!

Opgeven is geen optie

Thijmen Klop heeft samen met zijn maatjes een geweldig initiatief voor 2016, onderstaand moet zeker in deze rubriek aandacht krijgen.

December 2014 overleed mijn vader (Dick Klop) naar een lange strijd tegen kanker. De laatste jaren heeft mijn vader veel pijn moeten verdragen en zware behandelingen moeten ondergaan. Tot hij te horen kreeg dat verdere behandeling niet meer mogelijk was. Maar dat kreeg mijn vader niet klein!!!.

Tot op het laatst van zijn kunnen was mijn vader een actief en geliefd lid binnen het Gilde. Vele zullen hem kennen als de bekkenist, als officier of als coördinator van de papieractie en EHBO-er bij diverse evenementen.

Hij had een wens: verbetering van de behandeling en het leed verminderen van kanker patiënten. Op zijn crematie waren er dan ook geen bloemen, maar wel een collectebus voor KWF Kankerbestrijding.

Pa, jij bent mijn grote voorbeeld!

Om mijn vader te eren en zijn wens een vervolg te geven fiets ik, samen met Stefan Bolder en Ronald van Hummel (team TSR Challenge) dit jaar de Alpe d'HuZes (2 juni 2016). 
      `Opgeven is geen optie`! 

Als je ons wilt steunen, kan dat via onderstaande link. De eerste link is mijn persoonlijke pagina. De tweede link is onze team pagina.

Alvast bedankt.

Groet, ·Thijmen Klop

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/PersonalParticipantPage.aspx?PersonId=11320

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/PersonalTeamPage.aspx?teamId=2369

Copyright © Gilde St. Remigius | Alle rechten voorbehouden
Design & development by: Timeless Design