U bent hier: Home  »  Schuttersfeest 2023

Schuttersfeest 2023!

Na de succesvolle editie van het Schuttersfeest 2022 pakt het Gilde St. Remigius dit jaar opnieuw uit met het Schuttersfeest. Dit jaar vindt het Schuttersfeest plaats op 23, 24 en 25 juni. Er zijn, gelijk aan vorig jaar, twee feestavonden en twee feestmiddagen. Gedurende de festiviteiten bevindt zich wederom de kermis naast de feesttent op het Liemersplein in Duiven. Kortom, een evenement voor jong en oud!

Op de editie van 2022 zijn door ons een hoop positieve reacties ontvangen. Hiervoor onze dank! Toch zijn er ook enkele verbeterpunten aan het licht gekomen. Deze zijn meegenomen in de organisatie van het Schuttersfeest 2023. Wij hopen daarmee ook dat het Schuttersfeest voor nóg meer mensen een feestje zal worden.

U bevindt zich op de informatiepagina over het Schuttersfeest 2023! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het Schuttersfeest.

Data

Het Schuttersfeest zal plaatsvinden op vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni 2022.

Toegang

De toegang voor dit evenement is geheel gratis! Het gehele terrein is gratis toegankelijk voor iedereen. De hoofdingang van de feesttent bevindt zich, evenals de fietsenstalling, langs de Kastanjelaan (ter hoogte van de kruising met de Dennenlaan). Het terrein is echter ook vanuit de reguliere ingang van de parkeerplaats toegankelijk.

Muziek

Tijdens de feestmiddagen en avonden wordt de feesttent voorzien van muziek voor alle leeftijden! De volgende artiesten zijn voor deze editie van het Schuttersfeest vastgelegd:

Summerland: ‘’Met de jarenlange ervaring, het enorme repertoire, het onuitputtelijke enthousiasme, instrumentale en vocale veelzijdigheid en geweldig licht en geluid, is Summerland dè band voor jouw feest of evenement.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie “het bekendst is. Ook heeft het orkest in 2007/2008/2009/2010 alle grote concerten live begeleid met, toen het grootste talent van Nederland, “JANNES” (van o.a. de hit “een beetje meer”). Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dorpsfeest is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.
Vanaf 2015 is de band een vaste waarde in de programmering van het “ MEGAPIRATENFESTIJN”  en begeleiden zij vele artiesten waaronder: Frank van Etten, Jan en Annie (BZN), Helemaal Hollands, Stef Ekkel, de sensatie ANCORA, wijlen Koos Alberts, Henk Bernard, Django Wagner, Belinda Kinnaer en vele anderen.

In 2015 heeft de band hun laatste single uitgebracht: “Een dag als deze”. Deze is geschreven door Jan Keizer (BZN) en opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Dit is onder meer de studio van o.a. Andre Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes en Jeroen van de Boom.
Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van oude dansen, zoals Tango/Engelse wals etc, tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daartussen zit!
Summerland beschikt over uiterst professioneel geluid en een lichtshow. Het orkest kan op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan en zo het feest tot een succes te maken.
Met 5 musici en een spetterende zangeres kan deze band alle denkbare evenementen aan van kleine tot grote zalen of tenten.’’

Voor meer info over deze band à https://www.summerland.nl/

DJ Angelo: DJ Angelo is inzetbaar op alle denkbare feesten. Van bruiloft tot dancefeest niks is hem te gek. Met gemak speelt hij in op zijn publiek. Angelo weet van elk feest een superfeest te maken.

Met zijn jarenlange ervaring en zeer professionele drive- in show komt Feest DJ Angelo overal goed Voor de dag. Zowel zijn apparatuur als zijn “draai skills” zijn van hoogstaande kwaliteit. Voor meer info over deze DJ à https://www.facebook.com/djangeloberg?locale=nl_NL

DJ Niels: DJ-Niels is al jaren actief als DJ en is al op veel plaatsen te zien en te horen geweest. De ene avond staat deze jonge, enthousiaste muziekliefhebber te draaien op een chique bruiloft en de volgende avond staat hij weer te springen in een bruisende feesttent met 1200 dampende bezoekers. Overal krijgt hij de mensen aan het dansen door een goede en gevarieerde muziekkeuze voor jong en oud. Of u nu van 70′s, 80′s of 90′s muziek houdt, van disco, classic rock, Nederlandstalig of van de allernieuwste top40; DJ-Niels draait ze allemaal en zorgt voor een feest van herkenning! De muziekkeuze en de interactie met de mensen vindt Niels twee belangrijke factoren tijdens een gezellige avond en daarom zijn gasten altijd meer dan welkom op het podium voor een gezellig praatje en een leuk verzoekje. Tussendoor maakt de DJ ook nog eens leuke foto’s welke tijdens het feest meteen te zien zijn op een groot scherm.

Voor meer info over deze DJ à https://www.nielspeters.nl/

Kermis

Voor dit Schuttersfeest is de samenwerking gezocht met de exploitanten van de Duivense voorjaarskermis. Het resultaat is één feestterrein waar alle activiteiten plaats zullen vinden. Hiermee ontstaat een knusse en gezellige sfeer voor alle leeftijden!

Openingstijden feestterrein

De kermis opent zijn deuren zodra de rondgang en overige verplichtingen van de vereniging volbracht zijn. Daarnaast hebben de feestavonden op vrijdag en zaterdag hun eigen openingstijden.

Vrijdag

  • Feestavond inclusief koning der koningen schieten: 19:00 – 00:15

Zaterdag

  • Feestmiddag inclusief koningsschieten: 12:00 – 16:00
  • Feestavond: 19:30 – 00:15

Zondag

  • Feestmiddag: 13:30 – 17:00

Voor het volledige programma van het Schuttersfeest 2023!, klik hier.

Eten en drinken

Eten:
Voor de verkoop van eten kunt u terecht op de kermis. De kermisexploitanten bieden hierbij diverse snacks en zoetigheden aan. Op de kermis zijn de volgende voedselkramen te vinden: Nog niet bekend.

Prijzen van de etenswaren zijn terug te vinden bij de betreffende kramen.

Drinken:
Voor de verkoop van dranken kunt u terecht in de feesttent. Hier kunt u consumptiemunten kopen. Deze munten kunnen worden ingeleverd tegen een drankje naar keuze. De prijs per munt bedraagt €3,00 EUR.

LET OP!

Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren.

Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Op verzoek van personeel, security of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld. 

Roken

Roken is alleen toegestaan in de openlucht. In gebouwen, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt. Als dit toch geconstateerd wordt, dan zal van de roker verlangd worden om de rookwaren onverwijld te doven. De bezoeker is verplicht zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie, ordepersoneel en andere bevoegden.

Calamiteiten en veiligheid

Wij vinden veiligheid belangrijk! Mocht er een calamiteit plaatsvinden: blijf rustig en breng altijd eerst uzelf in veiligheid. Volg de instructies die via de organisatie en beveiliging worden gecommuniceerd. Zorg dat je altijd weet waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is! Deze is herkenbaar aan de groene nooduitgang borden.

EHBO
Eerste hulp bij verwondingen en ongelukken krijgt u bij de EHBO-post. 

Wat tips:
Zonnig weer? Gebruik zonnebrand! Een hoge factor (30+) wordt aangeraden. Drink genoeg water. Bereid je voor op ieder weertype. Draag laagjes kleding, zorg voor regenkleding en goede schoenen.

Huisregels

Op dit evenement wordt van elke bezoeker geacht een aantal huisregels in acht te nemen. Dit om het Schuttersfeest voor iedereen een feestje te laten zijn. Deze huisregels zijn terug te vinden bij de ingang van de feesttent. Ook zijn deze online beschikbaar. Klik hier voor de huisregels van Schuttersfeest 2023!

Locatie en plattegrond

Het feestterrein is terug te vinden aan de Kastanjelaan 7 te Duiven (Liemersplein). Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Parkeren

In verband met de drukte raden wij aan om zoveel mogelijk per fiets of te voet naar het feestterrein te komen. Bij de feesttent is een fietsenstalling beschikbaar. Indien u met de auto komt kunt u gebruikmaken van onderstaande parkeerplaatsen:

Schuttersfeest 2022 duiven parkeren

Overige vragen en contact

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de secretaris van het Gilde St. Remigius:

Secretaris: Astrid Stevens

T: 06-28262506

E: secretaris@gilderemigiusduiven.nl

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op ons Schuttersfeest 2023!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Schuttersfeest 2022 SponsorH2O Participaties B.V Schuttersfeest 2022 Sponsor Liemers Fietsen Schuttersfeest 2022 Sponsor Acamana Schuttersfeest 2022 Sponsor Frans Vos Schuttersfeest 2022 Sponsor Bouwman Arnhem Schuttersfeest 2022 Sponsor Van de Pavert Schuttersfeest 2022 Sponsor Weling Schuttersfeest 2022 SSG Schuttersfeest 2022 Sponsor Comans Transport Schuttersfeest 2022 Sponsor Melis Schuttersfeest 2022 Sponsor Kinkelder Duiven Schuttersfeest 2022 Sponsor WKZ Apeldoorn Schuttersfeest 2022 Sponsor Daikin Schuttersfeest 2022 Sponsor Vera Photo and Design Schuttersfeest 2022 Sponsor Fonke Schilderwerken Schuttersfeest 2022 Sponsor Bodywear Superstore Duiven Schuttersfeest 2022 Sponsor Klima service Veldsema Schuttersfeest 2022 Sponsor Centrum Duiven Schuttersfeest 2022 Sponsor H.Boss

Copyright © Gilde St. Remigius | Alle rechten voorbehouden
Webdesign & development by: Timeless Design